Bruiloft film

Bruiloft film

Jullie bruiloft! Met in de ochtend al momenten die je vaak zonder elkaar door brengt. Je maakt je klaar en hebt mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Ondanks dat je er bij je partner niet bij bent, maak je dit bijzondere moment via deze film toch een beetje mee!
Het eerste moment dat je elkaar ziet. Het ja-woord. De locatie. De bijzondere gasten die aanwezig zijn. De toast. Het aansnijden van de taart. De speeches.
En natuurlijk de liefde. Niet alleen van jullie twee maar ook van de mensen die deze dag met jullie mee maken. Die wil ik vast leggen! Voor altijd! Zodat jullie voor altijd weer even terug kunnen gaan naar dit moment.

Newborn film

De momenten vast laten leggen die voor nu zo vanzelfspreken zijn, maar voor later zo bijzonder.
Ik film de momenten hoe ze zijn, zonder teveel te regiseren. Ik wil dat je/jullie zijn zoals jullie altijd zijn. En ik wil er bij zijn alsof ik er niet bij ben.

Newborn film fotografie
Moeder en dochter Lifestyle foto Cadettenkamp Teteringen Breda

Lifestyle / familie film

De momenten vast leggen die voor nu zo vanzelfsprekend zijn, maar voor later zo bijzonder. Net zoals de videobanden van vroeger. Die je met het gezin regelmatig terug keek. Veel meer dan een mobiel filmpje. Ik maak een bosje van jullie emoties en leg dit voor altijd voor jullie vast.

Een kennismaking plannen?

Heb je vragen over de mogelijkheden? Wil je graag je wensen door spreken? Of wil je graag een kennismaking plannen om te kijken of ik wel diegene ben die jou relaxt laat voelen? Zodat jij jezelf herkent op beeld? Vul dan het contactformulier in en dan hoor je snel van mij!

 

 

 

Offerte aanvraag

1 + 11 =