“Kleine mensjes in een bosje gebundeld”

De momenten vast laten leggen die voor nu zo vanzelfsprekend zijn, maar voor later zo bijzonder. De babytijd gaat al zo mega snel. Het vele slapen, oneindig kroelen en de houterige bewegingen. Een baby verandert vaak snel in een energieke ‘zelfstandige’ dreumes. En voor je het weet ben je vergeten hoe het écht was.
Natuurlijk ben ik, als moeder van een dochter, blij met de filmpjes die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Maar jeetje wat baal ik dat ik geen mooie film heb laten maken, van ons samen. Dat is toch anders. Een film die de fijne momenten als gezin zo mooi vast legt. En niet alleen van jullie kindje of individueel. Zodat je voor altijd kan zien hoe het samen was.
Ik film  de momenten hoe ze zijn, zonder teveel te regisseren. Ik wil dat je/jullie zijn zoals jullie altijd zijn. En ik wil er bij zijn alsof ik er niet bij ben. 
We nemen de tijd om het ritme van jullie wondertje te volgen. Er is alle tijd voor voedingen (die ik, indien gewenst, ook vast kan leggen), verschonen of noem maar op. Net wat er nodig is om de sfeer zo relaxt mogelijk te houden.

Wat zal ik voor jullie filmen? De liefdevolle kroelen, de rust die een baby van papa of mama kan krijgen, of misschien de (eerste) momenten met een of meerdere broertjes of zusjes. Jullie ritme zoals die op dat moment is. Houdt de baby van badderen? Van wiegen? Van wippen in de wipstoel? Van wandelen? In de wagen of in een draagzak of doek? Geef je borstvoeding of flesvoeding? Wil je de baby heel graag vast laten leggen met opa en/of oma? Of andere familieleden?  

Indien gewenst kan ik ook wat audio geluiden opnemen. Van de kreuntjes van de baby, lieve quotes van broertje(s)/zusje(s) of van jullie zelf.
Laat het me weten wat jullie graag zouden willen terug zien en ik denk graag met jullie mee. 

Bosje baby

Investering € 225,- **Tijdelijke opstart prijs! Je gaat er bij deze prijs mee akkoord dat de beelden commercieel gebruikt mogen worden door Bosje Beelden op de website en social media.

Hiervoor krijg je:
– Een HD kwaliteit film van 1,5 tot 3 minuten
– Een clip van voor o.a. social media
– Naar wens met audio opnamen van babygeluiden of quotes van broertje(s)/zushje(s) of ouder(s)
– Rechtenvrije muziek (creative commons) of zelf aangeleverde muziek
– Ca. 2 uur aanwezig om bijzondere momenten vast te leggen. Maar wel alle tijd voor voedingen, verschonen etc. 
– Twee keer de mogelijkheid om aanpassingen te laten doen. Zodat het helemaal naar wens is!
– Minimaal 10 foto’s (stills) van de opnames, zodat je nog meer hebt om te delen en gebruiken, dan alleen een film!
– Binnen 30 km vanaf Breda (postcode 4835) geen extra reiskosten. Vanaf 30 km 0,30 cent per km. Exclusief parkeerkosten

 

Newborn film fotografie

Foto’s uit een film

Je krijgt altijd minimaal het vermelde aantal foto’s (stills) uit een film toegestuurd. Zodat je beelden kunt printen of op social media kunt gebruiken. Zo heb je nog meer aan de gemaakte beelden, dan alleen een film!

Een kennismaking plannen?

Heb je vragen over de mogelijkheden? Wil je graag je wensen door spreken? Of wil je graag een kennismaking plannen om te kijken of ik wel diegene ben die jou relaxt laat voelen? Zodat jij jezelf herkent op beeld? Vul dan het contactformulier in, dan hoor je snel van mij!

Vergeet de uitkomst van de rekensom (links naast de verzendknop) niet in te vullen voor je op verzenden klikt! 

Offerte aanvraag

6 + 9 =